tHRanslation

Uw specialist in HR-vertalingen

Partners

Wie is het gezicht achter tHRanslation?

Véronique Antoine

Als Licentiaat in Germaanse Talen en Literatuur gaat Véronique Antoine in 1999 aan het werk in een vertaalbureau.

In de daaropvolgende jaren verbreedt ze haar werkterrein naar andere bedrijfssectoren en een gemeentebestuur, waar ze instaat voor personeelzaken, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en kwaliteitscontrole.

Er bloeit iets. Véronique geraakt geboeid door de grenzeloze mogelijkheden en meerwaarde van een humaan en weldoordacht personeelsbeleid, en dat voor zowel bedrijven als individuen.

In 2009 behaalt ze een certificaat als Life- en Loopbaancoach in een gerenommeerd instituut in Parijs. Vanaf 2010 begeleidt ze personen bij het ontplooien van hun talenten en het vinden van nieuwe richtingen. Anderzijds begeleidt ze bedrijven bij het kiezen van het juiste talent op de juiste plaats.

Tegelijkertijd steekt een oude liefde de kop op: talen. Met tHRanslation combineert Véronique haar passie voor taal met haar doorgedreven kennis van personeelsbeleid. De cirkel is rond.

Waarden

Véronique streeft te allen tijde naar hoogwaardige oplossingen, ook onder tijdsdruk. Ze staat open voor de eigenheid van elke klant en respecteert diens context. Ze heeft empathie, is eerlijk en onderhoudt volkomen transparante contacten met haar klanten.

Sleuteldata